REZERVĂ-ȚI LOCUL AICI LA CEL MAI AȘTEPTAT EVENIMENT AL ANULUI!
Te invit la un retreat transformațional și vindecător de trei zile, la doar două ore de București, care îți va schimba perspectiva asupra relației cu tatăl tău, dar și asupra relațiilor cu partenerul de viață, cariera și alte provocări pe care le-ai traversat ca femeie.
O relație provocatoare cu tatăl sau figura tatălui poate lăsa o rană adâncă, având un impact profund asupra bunăstării tale emoționale, relaționale și materiale. Indiferent dacă acțiunile sale au fost intenționate sau nu, tatăl a avut o influență semnificativă asupra ta, modelându-ți înțelegerea vieții, conexiunile sănătoase și scopul mai profund din spatele acțiunilor tale. Recunoscută ca traumă sau nu, această rană a tatălui se poate manifesta și prin diverse comportamente de auto-sabotare, cum ar fi amânarea, perfecționismul, furia nerezolvată sau teama de abandon.
Pentru cine este acest retreat?
Femeile care doresc să-și reconstruiască relațiile cu mai multă dragoste, compasiune și înselegere.
Cele care vor să identifice tiparele relaționale ce le-au condus spre relații nesatisfăcătoare.
Femeile care doresc să proceseze emoții dureroase într-un mediu sigur și să cultive acceptarea de sine.
Oricine dorește să se elibereze de convingeri limitative și să acceseze o versiune mai autentică a sinelui.
Femeile care caută să descopere puterea vindecătoare a iertării și să se elibereze de poveștile de vină și judecată.
Cele care doresc să renunțe la auto-sabotare și să atingă adevăratul lor potențial feminin, uman.
Vindecarea rănii tatălui
Recunoscând și abordând durerea relației cu tatăl, te poți elibera de povara vinovăției și a judecății, poți cultiva intimitatea în relațiile tale și poți îmbrășișa forța masculinității din tine. Relația cu tatăl este adesea oglinda iubirii pe care o trăiești la maturitate, influențând profund viața de cuplu. Prezența sau absența lui în copilărie joacă un rol esențial în maturizarea ta emoțională și formarea convingerilor tale despre bărbați.
Câte dintre aceste convingeri recunoști?
„Nu pot avea încredere în bărbați. Nimeni nu-mi poate oferi ce am nevoie. M-am descurcat singură, și tot singură voi rămâne.”
Sau polul opus:
„Am nevoie de un bărbat care să mă protejeze, să fie eroul meu, să construiască pentru mine lumea pe care mi-o doresc.”
Aceste convingeri, adesea inconștiente, pot genera relații dezechilibrate, perpetuând tipare dureroase. Femeile cu o rană puternică a tatălui pot atrage parteneri care le reconfirmă aceste povești, păstrându-le captive într-un cerc vicios. Vindecarea acestei răni schimbă relația cu bărbații, transformând-o dintr-una bazată pe răni, într-una impowerment și autenticitate
Acest retreat este un refugiu sigur pentru acelea dintre voi care se luptă cu relații de cuplu sau familie fracturate, oferind un spațiu sigur pentru a facilita conștientizarea și eliberarea, dar mai ales de a manifesta în viețile voastre ceea ce vă doriti să trăiți cu adevărat.
Ce vei descoperi la acest retreat?
Puterea comunității și oglindirea empatică a grupului.
Acces la resursele tale interioare ascunse.
Cum să exprimi în cuvinte, mișcări sau gesturi ceea ce nu ai reușit să-i spui tatălui tău.
Practici de autoreglare emoțională și tehnici de respirație.
Identificarea resurselor interioare care te vor ghida spre adevăr și eliberare.
La ce să te aștepți?
3 zile de explorare profundă într-un spațiu sigur și relaxant.
Instrumente terapeutice pentru procesarea traumei la nivel mental și corporal.
Mișcare conștientă, dans intuitiv, yoga, ateliere de lucru în grup.
Sesiuni de meditație, plimbări în natură și odihnă.
Un grup intim de maximum 14 participante.
un invitat special, Monica Măgureanu, vom lucra împreună in a doua zi de retreat, cu un instrument terapeutic de explorare și transformare personală numit Încinta Sacră.
Data: 28-31 martie
Locație: Cabana Izvoranu, Buzău
Detalii organizatorice:
Sosire: Vineri, 28 martie, ora 13:00
Finalizare: Luni, 31 martie, ora 14:00
Programul detaliat va fi comunicat în prima zi.
Pentru persoanele noi care aderă la acest program va fi necesar un scurt interviu telefonic și de asemenea să adere la câteva dintre recomandarile noastre - să participe pe toata durata retreatului și la toate activitățile propuse, sa fie deschise să lucreze individual, în pereche și în grupuri mici și mari, înțeleg că ceea ce aud și împărtășesc rămâne doar în cadrul retreatului, respectand nevoia de confidențialitate a fiecarei persoane și să fie deschise la autoexplorare.
Contribuție financiară:
320 EUR taxa de participare (cheltuieli de organizare, administrare, facilitare,materiale etc)
10% discount din taxa de participare pentru cele care au participat la minim 2 retreat-uri organizate de Mira inspira
Servicii de cazare Cabana Izvoranu:
camera single - 300 lei/ persoana/noapte
cameră dubla - 200 lei/persoana/noapte
apartament cu 2 dormitoare (4 pax) - 150 lei/noapte/persoana
apartament cu 2 dormitoare (2 pax) - 250 lei/persoană
Sevicii de masa - 660 lei/persoană (tot sejurul)
Cum iti rezervi locul
Acceseaza acest link: https://forms.gle/sXBw6FqegnBCCgAp7
Politica de anulare:
- Până la data de 14 martie - suma achitata se returnează integral, mai puțin 50% din taxa de participare.
- După data de 14 martie - taxa de participare achitată nu se returnează, precum si 50% din serviciile de cazare. În cazuri excepționale (situatii medicale neprevăzute), se returnează 50% din suma achitată sau se găsește un înlocuitor
Notă:
Se accepta transferul locului către o altă persoană dacă participantul își asumă găsirea unui înlocuitor, organizatorul nu este implicat în chestiunile financiare dintre cele 2 persoane, iar persoana înlocuitoare este de acord să treacă prin același proces de înscriere.
În cazul anulării evenimentului de către organizatori din circumstanțe neprevăzute, sumele în avans achitate vor fi returnate integral.
Despre mine și invitata mea
Sunt Mira Loghin, Trainer Certificat Internațional în Comunicare Nonviolentă, Solution Focus Coach și Terapeut Somatic, Practician Trauma Approach Therapy în curs de certificare, abordarea terapeutică creata de Dr Gabor Mate și Sat Dharam Khaur - Compassionate Inquiry, sunt Consilier în educatia și creșterea copiilor cu o experiență de 15 ani. În prezent particip la cursurile de formare în tehnica terapeutică creată de psihoterapeutul Peter Levin, Somatic Experience. Am urmat cursuri de respirație conștientă și meditație shambala, kundalini yoga, sisteme interne de familie, transformarea dependențelor, mă antrenez zi de zi să-mi fiu înainte de toate spațiu de acceptare și compasiune și să îi însoțesc pe cei care nevoie de sprijin în calatoria personală de eliberare a trecutului dureros, dar mai ales de identifica ce este deja bine și functionează în viețile lor.
M-am bucurat și mă bucur în continuare de învățăturile profesorilor și mentorilor mei, Marshall Rosenberg, Robert Gonzales, Gabor Mate, Sat Dharam Khaur, Deborah Belamy, Gina Lawrie. Ei sunt o inspiratie dar și o resursă, înțelegând că ceea ce caut este deja scris și experimentat în istoria de viață a corpului meu. Și cu cât imi creez mai mult spațiu pentru nemișcare și observare, cu atât se schimbă modul în care mă raportez la ceea ce gândesc, simt și sunt obișnuită să fac.
Sunt pasionată de copii și joaca lor, de yoga, de natură, de calatori si am o curiozitate nativă de a experimenta lucuri noi. Mă exprim cu usurinta prin scris, prin meditatie, cânt cu vocea și ador să să dansez, să decorez spații. Imi gasesc relaxarea creând parfumuri pentru femei prin amestecul de uleiuri esentiale, turnând lumânari si practicând aromoterapia.
Monica Măgureanu este Practician, Lider de Cerc și Private Mentor în Compassionate Inquiry (abordarea dezvoltată de Dr. Gabor Mate și Sat Dharam Kaur), Coach Sistemic și Consilier pentru Dezvoltare Personală. În practica ei se îmbină o gamă largă de abordări terapeutice pentru a sprijini clienții în procesul lor de transformare. Expertiza sa este îmbogățită de formări și cursuri în diverse metode terapeutice, printre care Terapia cu Simboluri, Modelul Neuro-Afectiv Relațional (NARM), Terapia Sistemelor Familiale Internale (IFS), Suport în consilierea traumelor și multe altele.
Dincolo de domeniul profesional, Monica este profund pasionată de Yoga, Reiki, natură, animale și mitologie antică. Găsește bucurie în timpul petrecut alături de caii, câinii și pisicile sale, în drumeții prin peisaje liniștite, dansînd tango și explorînd poveștilor fascinante ale culturilor străvechi. Aceste pasiuni îi oferă o perspectivă holistică și contribuie la un spațiu în care principiul călăuzitor este al reconectării cu sine și al dezvoltării resurselor interioare pentru transformare.